Onze honden

Onze Honden

Onze oudste en kleinste, is eveneens de roedelleidster in de vrolijke pluizige bende hier. Een piepklein mini doodletje, van amper 5 kg, regeert hier met stevige pluizige poot. Katie is in 2008 in ons leven gekomen als hulphondje voor onze dochter. En zij was meteen ook draagster van het doodle virus wat ons helemaal besmette. Want was/is dit een bijzonder, slim, eigenwijs ding. Aangezien niets hielp tegen het doodle virus zat er niks anders op dan nog een doodle te nemen. En omdat we zeker wisten dat het daarmee niet zou ophouden, hoopten we met deze hond ook nestjes te kunnen krijgen.
De lieve zachtaardige Pixie deed in de zomer van 2010 haar intrede als een bundel energie en groeide op tot de liefste zorgzame hond ooit, maar wel met een diva kant aan het karakter! En weer verbaasde het ons hoe slim deze honden zijn!

katie.jpg

KatieFB.jpg

Katie

pixie2.jpg

PixieFB.jpg

Pixie


In 2011 hadden we een ongelukje! Een pup van onze fokker, bestemd voor een gezin in België, bleek op het laatste moment toch niet bij deze familie terecht te kunnen. We spraken af dat wij hem tijdelijk zouden opvangen, even vergetend hoe schattig deze hondjes zijn....onze enige reu, de mini Bink, woont dus gewoon nog steeds lekker hier. Bink is ons lieve sjaggerijntje. Hij kan flink grommen als iets niet naar zijn zin is, maar maakt het meteen weer goed met honderd kusjes. Hij is wel wat gefrustreerd tussen alle doodle dames. Hij wil zo graag de roedelleider zijn, maar de geemancipeerde meiden trekken zich niets van hem aan.

BinkFB.jpg 

2e binkFB.jpg

Onze Bink


In 2012 kreeg Pixie haar eerste nestje. Alle 6 de pups hadden in principe een nieuw tehuis. Maar toen ze 6 weken waren moest één van de baasjes afzien van de hond. En daarmee bleef onze mooie grote Penny dus bij ons.

PennyFB.jpg

Penny


Wij wilden erg graag nog een teefje erbij voor de fok, maar die zou onmiddellijk in een gastgezin gaan. 4 doodles was meer dan genoeg. Maar onze maffe onnozele Lola kwam, zag en overwon in 2013. En zo delen we nu ons leven, huis, en bank, met de 5 allerliefste pluizen!!!!

lola.jpg

LolaFB.jpg

Lola